OVER EVE TECHNIEK

EVE Techniek B.V. is een betrouwbare en professionele partner in de glastuinbouw sector. Met onze ruime ervaring bij diverse soorten glastuinbouwbedrijven hebben wij een diepgaande kennis opgebouwd over deze bedrijfstak.

Wij hechten veel waarde aan het opbouwen van sterke relaties met onze klanten. Door nauw samen te werken, zijn wij in staat om goed inzicht te krijgen in uw specifieke situatie. Dit stelt ons in staat om gericht advies te geven en de juiste apparatuur of producten op het juiste moment te leveren. Op deze manier kunt u als klant zo duurzaam en efficiënt mogelijk werken.

Onze Diensten:

Priva:
Als Priva dealer zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van Priva systemen. Met deze geavanceerde technologieën kunnen wij o.a. uw klimaatbeheersing, irrigatie en energiebeheer optimaliseren. Hierdoor kunt u de productiviteit verhogen en kosten besparen.

Elektrische installaties:
Onze ervaren elektriciens zorgen voor de installatie en onderhoud van elektrische systemen in de glastuinbouw. Of het nu gaat om belichtingssystemen, schakelkasten of andere elektrische componenten, wij garanderen een veilige en betrouwbare werking.

Water technische installaties:
Als specialist op het gebied van water techniek, bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor irrigatiesystemen, wateropslag en waterzuivering. Wij zorgen ervoor dat uw gewassen altijd voldoende water krijgen en dat het gebruik van water efficiënt wordt geregeld.

Service en onderhoud:
Wij staan altijd voor u klaar met onze uitstekende service en onderhoudsdiensten. Onze technici zijn snel ter plaatse om eventuele storingen op te lossen en preventief onderhoud uit te voeren. Op deze manier minimaliseren wij de downtime van uw installaties.

Klimaat computer:
EVE Techniek biedt op maat gemaakte klimaatoplossingen voor de glastuinbouw. Een nauwkeurig geregeld binnenklimaat is essentieel voor optimale gewasgroei. Wij zorgen voor de juiste balans tussen temperatuur, luchtvochtigheid, CO2-concentratie en externe factoren. Onze ervaren specialisten ontwerpen verwarmingssystemen die voldoen aan uw specifieke behoeften. Daarnaast zorgen wij voor uniforme CO2-distributie, wat bijdraagt aan optimale groei en productiviteit. Onze diensten omvatten onder andere kasverwarming en -koeling, ketel- en warmteopslagsystemen, en WKK- en warmtepompsystemen. Met EVE Techniek bent u verzekerd van klimaat technische systemen van de hoogste kwaliteit.

Kwaliteit en Innovatie:
Bij EVE Techniek B.V. streven wij ernaar om kwalitatief hoogwaardige producten en diensten te leveren aan onze klanten. Wij investeren continu in de vakkennis van onze medewerkers en onszelf, zodat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de glastuinbouwsector.

Door onze expertise, betrouwbaarheid en professionaliteit kunnen wij u helpen om uw glastuinbouwbedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

Vraag een offerte aan