Klimaat computer

Uw Kasinstallatie:
Een Precieze Regeling voor Optimaal Gewasgroei

Een nauwkeurig geregeld binnenklimaat is van groot belang voor uw gewas in de glastuinbouw. Het optimaliseren van licht, temperatuur, luchtvochtigheid en CO2-concentratie is essentieel om een goede en efficiënte groei te bevorderen. Daarnaast moet er ook rekening gehouden worden met externe factoren zoals wind, regen en zonneschijn die invloed kunnen hebben op het klimaat in de kas.

EVE Techniek begrijpt het belang van een goed gereguleerd klimaat in uw kas. Het biedt niet alleen controle over de groei van uw gewassen, maar helpt ook bij het voorkomen van plagen en ziektes.

Bij EVE Techniek hebben wij een schat aan ervaring op het gebied van PRIVA klimaatsystemen. We blijven onszelf voortdurend bijscholen om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van klimaattechniek.

Balans: De Sleutel tot Succes

Bij elk klimaatsysteem is balans van essentieel belang. Een installatie met een constante temperatuurverdeling is een vereiste voor optimale gewasgroei. Bij EVE Techniek houden we rekening met de balans tussen kwaliteit, kostprijs en energiegebruik bij het maken van onze berekeningen. Aangezien energie een cruciale factor is in uw installatie, biedt een goed ontwikkeld en geïnstalleerd verwarmingssysteem maximale voordelen.

EVE Techniek levert maatwerk; onze specialisten ontwerpen een verwarmingssysteem dat nauwkeurig aan uw eisen voldoet. Hierbij wordt rekening gehouden met de specifieke behoeften van uw gewassen.

Uniforme CO2-distributie

CO2-installaties zijn van groot belang voor de groei van uw gewassen. Bij EVE Techniek hebben we een zelf ontwikkelde calculatiemodule die zorgt voor de meest uniforme CO2-distributie in de kas. Dit draagt bij aan een optimale groei en productiviteit van uw gewassen.

Onze Diensten

  • Diverse kasverwarming installaties
  • Diverse kaskoeling installaties
  • Ketelhuisinstallaties
  • Ketelinstallaties
  • Expansie installaties
  • Warmteopslagsystemen
  • CO2-installaties
  • WKK-installaties
  • Warmtepompsystemen

EVE Techniek is gespecialiseerd in het ontwerpen, monteren en installeren van diverse klimaat technische systemen voor de glastuinbouw. Met onze expertise en ervaring bieden wij oplossingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

Vraag een offerte aan