Service

Glastuinbouw is een branche die sterk afhankelijk is van een efficiënte service en onderhoud om de bedrijfsvoering soepel te laten verlopen.
Het is echter onvermijdelijk dat er zich op de meest ongelegen momenten problemen en storingen voordoen. Dat is waar ons toegewijde team van servicemonteurs tussenkomt om de dag te redden!

Of u  nu te maken krijgt met defecten aan de installatie(s), onderhoudsbehoeften of onverwachte storingen, on team is slecht één telefoontje verwijderd.
U kunt ons bereiken op +31 591 745 459 of een e-mail sturen naar service@eve-techniek.nl
Binnen de kantoortijden zal onze servicecoördinator u te woord staan en buiten de reguliere kantoortijden staat de dienstdoende servicemonteur u graag te woord.

Om storingen zo snel als mogelijk vast te stellen en op te lossen, kunnen onze servicemonteurs op afstand, via Teamviewer bij u inloggen. Via Teamviewer kunnen onze servicetechnici op afstand toegang krijgen tot uw systemen en apparatuur, problemen diagnosticeren en zelfs noodzakelijk reparaties (met uw hulp) en aanpassingen uitvoeren.
Daar waar de hulp niet toereikend is via Teamviewer zullen wij, in overleg met u, langskomen om u verder te helpen.

Naast onze responsieve service en hulp op afstand bieden wij ook onderhoud aan om problemen te helpen voorkomen voordat ze zich voordoen. Regelmatig onderhoud verlengd niet alleen de levensduur van uw installaties, maar verbeterd ook de efficiëntie ervan en verminderd de kans op storingen.

Als het om service, onderhoud en tijdige ondersteuning gaat, kunt u vertrouwen op ons team van toegewijde servicemonteurs.

Remote Support

   Remote Support

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

Vraag een offerte aan