Watertechnische Installaties

Haal de beste kwaliteit uit uw teelt

Het belang van een water technische installatie mag niet onderschat worden. Naast uw elektrische en warmte installatie, is het watergeefsysteem essentieel voor het behalen van optimale resultaten in uw teelt kas groenproject.

Goed water is immers kostbaar. Het doseren van de juiste combinatie voedingsstoffen is van groot belang in de moderne tuinbouw, waar een nauwkeurige waterinstallatie onmisbaar is. Ieder gewas vereist een andere samenstelling en hoeveelheid water om tot optimale groei te komen.

Bij onze water technische installaties staat maatwerk centraal. We ontwerpen, ontwikkelen, installeren en begeleiden uw project tot aan oplevering. Onze expertise stelt ons in staat om voor iedere teelt de juiste installatie te realiseren.

Een doordachte water technische installatie biedt vele voordelen. Ten eerste zorgt het ervoor dat uw bedrijfsprocessen betrouwbaar en storingsvrij verlopen, wat kostenbesparend werkt. Daarnaast draagt het bij aan een duurzame bedrijfsvoering, waarbij we rekening houden met het milieu.

Bij de realisatie van uw water technische installatie maken we gebruik van hoogwaardige componenten zoals schakelpanelen, pompen, filters en kleppen. Deze plaatsen we volgens het ontwerp of in overleg met u mocht u andere wensen hebben.

Onze watergeefsysteem oplossingen omvatten onder andere:

 • Beregeningsinstallatie
 • Druppelinstallatie
 • Eb & vloedsysteem
 • Dak beregening
 • Gietboom

Daarnaast bieden we ook waterbehandelingsopties, zoals:

 • Omgekeerde osmose-installatie
 • Vloeibare meststofinstallatie
 • Pompsystemen en waterunits
 • Ontsmettingsinstallaties zoals:
  Priva Vialux M-Line,
  Priva Vialux HD-UV
  Priva Vialux E-Line

Met ons uitgebreide assortiment en onze expertise kunnen we de ideale water technische installatie voor uw teelt realiseren. Wij begrijpen dat elke tuinder unieke behoeften heeft en daarom werken wij nauw met u samen om ervoor te zorgen dat het ontwerp en de installatie perfect aansluiten bij uw specifieke eisen.

Kortom, een hoogwaardige water technische installatie is essentieel voor het behalen van optimale resultaten in de glastuinbouw. Met onze expertise en maatwerkoplossingen zorgen wij ervoor dat u de beste kwaliteit uit uw teelt kunt halen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

Vraag een offerte aan